Klik her for at bestille dit e-learning kursus.MoP leverer alle de nødvendige trin til at definere og levere en portefølje af initiativer. MoP metodens processer og teknikker hjælper organisationer med at identificere, hvordan de kan optimere deres investeringer i forandring, som en organisation har brug for at sikre succesfuld porteføljeledelse.
Formålet med Foundation certificeringen er at give kandidaterne den nødvendige viden om value management, så de kan arbejde som medlem af et porteføljeteam eller som led i porteføljestyringen inden for deres organisation. MoP hjælper organisationer med at besvare spørgsmålet: ”Er vi sikre på, at denne investering er den rette for os, og hvordan vil den bidrage til opnåelsen af vores overordnede strategiske mål?” Investering er det magiske ord i MoP sammenhæng, da porteføljestyring handler om at investere i de rigtige forandringselementer og om at implementere forandring på den mest effektive måde. Dette sker på følgende måder:
• Potentielle programmer og projekter evalueres på baggrund af deres risiko samt deres bidrag til organisationens overordnede strategiske mål
• Konsekvent styring og ledelse af programmer samt projekter sikrer en effektiv levering samt længerevarende effekt
• Maksimeret gevinstrealisering sørger for, at organisationen får mest mulig ud af deres investeringer