peak logo

EN

NO

Projektledelse

Det effektive projektteam

Der kan være nok så meget styr på dokumentationen, men selv den grundigste risikoanalyse er nyttesløs det øjeblik, dit team falder fra hinanden. På kurset ”Det Effektive Projektteam” går vi derfor i dybden med den (måske) vigtigste projektlederdisciplin af dem alle: teamledelse.

”Ingen er perfekte, men det kan et team være.” Selvom der er mange klichéer i moderne teamledelse, er der altså noget om snakken. Det er nemlig de færreste projekter, der kan blive en succes, uden et team, der formår at samarbejde og spille hinanden gode. Og som projektleder er det din opgave at facilitere det samarbejde – lige fra projektopstart til afsluttende evaluering.

På kurset lærer du, hvordan du får teamet godt fra start og ud over stepperne i projekter. Det gør du ved at stifte bekendtskab med BELBINs forskellige personlighedstyper, og hvordan du bruger dem i teamsammensætninger. Men du lærer også, hvordan du foregriber eller håndterer konflikter – og i nogle tilfælde bruger dem aktivt til at styrke teamet. Endelig bliver du trænet i faciliteringens kunst, så du kan afholde effektive workshops, feedbacksessioner og gruppemøder.
Det effektive projektteam

19. jun

 – 

21. jun 2023

9:00
- 17:00
kl
kl
Storkøbenhavn
DKK 14.500

Inkl certificering, materialer og forplejning.
Alle priser er ekskl. moms

Dit udbytte
Virksomhedens udbytte

Kommende kurser

Det effektive projektteam

19. jun

 – 

21. jun 2023

9:00
- 17:00
kl
kl
Storkøbenhavn
DKK 14.500

Inkl certificering, materialer og forplejning.
Alle priser er ekskl. moms

Udtalelser fra vores kursister

PRINCE2 Foundation

 

Kurset levede bestemt op til mine forventninger. I løbet af de 3 dage fik vi et godt indblik i det basale i PRINCE2 metode, samt havde tid til at diskutere, hvordan dette kunne sættes i kontekst ift. erfaringer eller udfordringer vi som deltagere stod overfor. Der var bestemt ingen tvivl om, hvor meget erfaring underviseren har med projektledelse og brugen af PRINCE2, hvilket betød at man altid følte sig i meget trygge hænder.

Sandra Villumsen
NielsenIQ, logo

M_o_R Foundation

I am really happy I took the course. I definitely got wiser and learned a lot I didn’t already know. I have already worked with Risk Management in my job, but now I know more about the importance of knowing the objective and having the right tools throughout the process.”

Nina Achton Jørck

M_o_R Foundation

It was overall a great course, and I left with what I expected to receive, and a lot more. All the different angles to risk were covered, and in a professional way. Great teacher and with a very fun twist to the course. Very funny man, and definitely a great teacher. I was able to learn how to apply risk management to my company, and how it can be used broadly. It really opened up my mind to how wide risk stretches.

Malek Salah Awada
materiel-og-indkøbsstyrelsen-logo

PRINCE2 Foundation

Kursusdagene var som forventet intense og alle trådene fra det forberedte selvstudie blev bundet godt sammen i et samlet overblik.

Dagene var supergodt orkestreret af underviseren, der balancerede fint mellem teori, øvelser og egne erfaringer. Og hun var rigtig god til at fremhæve de væsentlige pointer.

PRINCE2 frameworket har skærpet min forståelse for hvilke overvejelser, man bør gøre sig om temaer og processer undervejs i et projektforløb, og jeg har allerede brugt min nye viden til at få adresseret nogle emner i et igangværende projekt.

albert
Albert Balestra
topdanmark, logo

PRINCE2 Agile® Practitioner

Kurset gav mig evnen og redskaberne til at vurdere, i hvor høj grad projektorganisationen og projektet var egnet og parat til at arbejde agilt, og hvilke risici der følger med ved et agilt mindset.

Jeg fik en konkret værktøjskasse med metoder og principper at tage med hjem og anvende i dagligdagen som projektleder.  Det er en kæmpe hjælp i hverdagen når der skal brobygges imellem ledelsens forventninger og målsætninger med projektteamet arbejdsmetoder og performance.

Lars Lomholt
unit it, logo

Vi har en lønmodel, der sikrer, at du hver måned har en fast god månedsløn. Og hvis du så knokler ekstra i en periode, så bliver du også belønnet. Her er fagligheden i centrum, og derfor er Peak det helt rigtige konsulenthus for mig.

anette zobbe
Anette Zobbe

Mød vores undervisere

Leif Knudsen

Underviser

Thomas Majmon-Siercke

Underviser

Stephan H. Jensen

Underviser

Nick Thomas

Underviser

Lignende kurser

Andre, der har taget dette kursus:

forsvaret
STAR logo
statens it logo
Dataforsygning logo
spillemydighed logo
materiel-og-indkøbsstyrelsen-logo
domstolstyrelsen

Du er velkommen til at kontakte os

kurser@peakconsulting.dk | Tlf: 3526 2880

Din tilmelding er registreret

Tak for din tilmelding, der nu er modtaget. Der er en bekræftelse på vej til din indbakke. 

Hvis du har problemer eller spørgsmål til tilmelding, så skriv til ms@peakconsulting.dk

Tilmelding til: Morgenseminar om den agile stat

Udfyld formularen og tilmeld dig seminaret. Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik og handelsbetingelser

Bemærk: Vi forbeholder os retten til at afvise din tilmelding, hvis vi vurderer, at din profil ikke matcher målgruppen for seminaret. 

Hvis du har problemer eller spørgsmål til tilmelding, så skriv til ms@peakconsulting.dk

Tilmelding til SAFe Forum 16. marts 2022

Udfyld formularen og tilmeld dig SAFe forum 16. marts 2022

Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik og handelsbetingelser

Tilmelding til Årets projektdag 19. maj 2022

Bemærk: Konferencen er udsolgt, men du kan skrive dig på venteliste og få besked, hvis der er afbud. 

Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik og handelsbetingelser

Hvis du har problemer eller spørgsmål til tilmelding, så skriv til ms@peakconsulting.dk