peak logo

NO

Projektkultur

Alle organisationer beskæftiger sig med projektledelse. Men ikke alle formår at organisere sig under samme projektmetoder, -sprog og -ledelsesformer. Det går ud over effektiviteten og effekten af deres projekter. Med en generel projektledelsesform eller en best practice får I et ensartet projektsprog og retning, der øger kvaliteten i projekterne.

Projektledelse og ikke mindst titlen ”projektleder” kan være et bredt begreb med mange indgange, skoler og selvudnævnelser. Derfor har mange organisationer behov for at organisere sig under én fælles tilgangsfane eller projektmodel, så alle snakker samme sprog og refererer til de samme metoder, processer og dokumenter. Med andre ord: en fælles projektkultur. Best practices som PRINCE2® og IPMA® er forskellige veltestede og veldokumenterede måder at lede projekter på, så de opnår de bedste resultater. Når vi arbejder med projektledelse, er vores prioritet derfor altid at sikre et fælles projektsprog i organisationen, samtidig med at vi tager udgangspunkt i det, der i organisationen virker godt og som komplementerer den eksisterende model.  

Hvad er gevinsterne?

Med best practice projektledelse kommer I anarkistiske projekter til livs og får en internationalt anerkendt projektpraksis, der kan tilpasses jeres nuværende organisation og udvikle sig i takt med jeres ambitioner. En dedikeret best practice tilgang til projektkultur kan således give jer:  

  • Mere effektive projekter
  • Sundere business cases
  • Skalerbare projektmetoder

Lars muusmann

Lars Muusmann

Client Director

Tlf: 25 44 57 67

Vores tilgang

Vores tilgang til projektledelse udspringer altid af best practices og de modeller og processer, der hjælper organisationer med at skabe fremdrift. Noget af det, vi byder ind med kan fx være:

Afklaring af roller og ansvar

Hvordan varetages projektlederrollen og sikre vi effektive styregrupper i projektet?

Opstart og -nedlukning

Planlægning og estimering af et projekt gennem produkt- og leverancenedbrydning, sikrer en kontroller start og slutning.

Projektafvikling

Vi laver et health check på kørende projekter samt coacher projektledere og anbefaler korrigerende handlinger.

Kompetenceudvikling

Vi hjælper med at løfte projektkompetencerne i organisationen med best practice certificeringer og metoder.

Resultater

Fælles procesforståelse på tværs af Norden med best practice i Nets

Skal vi tage en snak om projektledelse?

Vi hjælper organisationer med de ledelsesmæssige såvel som de styringsmæssige aspekter ved implementering af best practices eller generel projektledelse. Nogle af nøgleordene, når vi arbejder med projektmetoder er: skalerbarhed, effektivitet og en kontinuerlig sund business case, så vi sikrer, at organisationen kan mærke effekten af de nye metoder.

projektlederens formelsamling

Få et fælles sprog i jeres organisation

I bogen “Projektlederens Formelsamling” har vi samlet 52 konkrete værktøjer til fx interessentanalyse, en kompleksitetsanalyse af projekter eller præsentere for din styregruppe. Samtidig giver den dig relevante projektmodeller, -processer og ledelsesformer, som du kan tage med dig ud i jeres projekter og skabe fælles projektsprog i organisationen.

Relaterede ydelser

Relaterede kurser

IPMA® D Projektlederuddannelse
IPMA Projektlederuddannelse logo
September 6, 2021
DKK. 35500 kr.

Du er velkommen til at kontakte os

info@peakconsulting.dk | Tlf: 3526 2880